Forum projektu Arda
Administrator
Jak Waszym zdaniem powinny wyglądać miasta? Można zrobić standard, czyli kilka kolumn z linkami do poszczególnych budynków, chociaż szczerze mówiąc rozwiązałbym to jakoś inaczej. Niestety zero pomysłów.
Jedyny pomysl jaki przychodzi mi do glowy jest raczej niewykonalny - stworzenie kazdego miasta w postaci graficznej i poruszanie sie po nim Wiec moim zdaniem te odnosniki do poszczegolnych budynkow spelniaja swoja role.
A gdyby zrobić mapy miast, tak żeby niektóre miejsca były odnośnikami? Sądzę, że nie byłoby wielkiego problemu z odnalezieniem opisów miast w dziełach Tolkiena, tylko czy ktoś podejmie się narysowania tych map? ^^' Bo ja nie spotkałem się dotychczas z czymś takim u Tolkiena, tam były same mapy terenów. I czy nie zajmowałoby to sporo miejsca na serwerze, nie przeciążałoby go?
Administrator
Eldandor napisał:
A gdyby zrobić mapy miast, tak żeby niektóre miejsca były odnośnikami? Sądzę, że nie byłoby wielkiego problemu z odnalezieniem opisów miast w dziełach Tolkiena, tylko czy ktoś podejmie się narysowania tych map? ^^' Bo ja nie spotkałem się dotychczas z czymś takim u Tolkiena, tam były same mapy terenów. I czy nie zajmowałoby to sporo miejsca na serwerze, nie przeciążałoby go?
Nie byłoby problemu, tylko czy znajdzie się umiejętny grafik? Wątpię...
Użyszkodnik
Hmm... tutaj zgadzam sie w 100% z adminem... Problemu by pewnie nie było, ale wątpie, czy ktosto zrobi. Ja osobiście nie mam pojecia jak to zrobić
Administrator
W takim razie póki co zrobię zwyczajne linki umieszczone w kolumnach. W przyszłości może zrobi się coś lepszego.